icon

Over 350 osttyper - Frisk fra kniven og vakuumpakket

icon

Minimum 7 ugers holdbarhed - ostepapir inkluderet gratis

icon

Ostesælgere siden 1970 - Til individuelle og erhvervskunder

icon

Køleforsendelse med leverings- og friskhedsgaranti

icon

Gave? Du kan ændre leveringsadressen ved køb

Ølost - munkeost

Ølost - munkeost

Ølost, trappistost og klosterost er unikke oste med forbindelser til europæiske brygnings- eller klostertraditioner. Ølost er lavet med øl, trappist ost er lavet af munke, og Abbey ost er lavet i klostre, hver med deres egen særskilte historie, smag og tekstur.

Vis som Grid Liste
Sorter efter
Hertog Jan ølost
(3)
Elsker du både øl og ost? Så vil du elske &oslas... mere info
Så lav som 67,07 kr
Gouda ost skyllet i øl | Hele osten vejer 300 gram
Osten nedsænkes i et bad af skummende, blond øl i en uge, hvilket g... mere info
66,77 kr
Goudaost vasket i Portvin | Hele osten vejer 300 gram
Ostens skaber faldt for et godt glas portvin i Portugal. Efter en l... mere info
66,77 kr
Père Joseph
En velsmagende klosterost fra Belgien. Osten er kendt for sin brune... mere info
Så lav som 57,82 kr
Klosterost St. Bernardus
(1)
Abbey-osten St. Bernard er cremet, fyldig og blød i smagen. Takket ... mere info
Så lav som 70,80 kr
/m/o/mordicus_bierkaas-1.jpg
Mordicus ølosten er håndværksmæssig gammel ost tilsat Mordicus øl. ... mere info
Så lav som 57,82 kr
Chimay Grand Cru
(3)
Chimay Grand Cru er en halvhård trappistost lavet af sødmælk. Denne... mere info
Så lav som 57,82 kr
Klosterost Orval
(1)
Orval er fremstillet på stedet for trappistklostret i Orval i det s... mere info
Så lav som 59,31 kr
Ølost Paulus - Klosterost
Osten modnes i cirka otte uger, indtil smagen er perfekt. Resultate... mere info
Så lav som 69,01 kr
/m/o/mordicus_bierkaas-1.jpg -30%
Mordicus ølosten er håndværksmæssig gammel ost tilsat Mordicus øl. ... mere info
Normal pris 1.648,78 kr Special Price 1.156,01 kr

10 varer

per page

Ølost, trappistost og klosterost er alle typer ost, der har en forbindelse til Europas brygnings- eller klostertraditioner.

Ølost er en type ost, der er lavet med øl, ofte ale eller stout. Øllet tilsættes osten under ostefremstillingsprocessen, hvilket giver den en tydelig smag og aroma. Ølost fremstilles typisk i Det Forenede Kongerige, især i de regioner, hvor øl produceres.

Trappistost er en type ost, der er lavet af trappistmunke. Trappist ost laves typisk i klostre i Belgien, Holland og Frankrig. Osten laves efter traditionelle metoder, og munkene bruger ofte mælken fra deres egne køer eller geder til at lave osten. Trappist ost er normalt lagret i flere måneder for at udvikle sin smag og tekstur.

Abbey cheese er en type ost, der fremstilles i klostre og klostre i hele Europa. Selvom den ligner trappistost, laves den af forskellige religiøse ordener, såsom benediktiner- eller cisterciensermunke. Ligesom trappistost fremstilles klosterost typisk efter traditionelle metoder og lagres ofte i flere måneder. Abbey cheese kommer i mange varianter, med forskellige smage og teksturer afhængigt af regionen og opskriften.

Opsummeret er ølost, trappistost og klosterost alle unikke ostetyper med deres egen særskilte historie og smag, og de har alle en forbindelse til kloster- eller bryggertraditioner i Europa.