En halvhård ost, kendetegnet ved en cremet og blød struktur, det er den belgiske klosterost St. Bernard. Denne autentiske faderost med brun-coated skorpe er med rette blevet tildelt sølv ved den internationale ostekonkurrence. I kombination med en St. Bernard-øl eller klosterøl kommer denne ost virkelig til sin ret.
Ingredienser:
Fedt 50+ , pasteuriseret komælk, osteløbe, salt
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur af Abbey-osten St. Bernard gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
Denne faders ost har en rig historie. Produktionen startede for mere end et århundrede siden på ''Réfuge Notre Dame de St. Bernard'' i Watou, Belgien. Denne gård var indrettet med det formål at lave en fars ost. Ostefabrikken flyttede til Trappistenweg omkring 1930, hvor der indtil nu brygges den berømte St. Bernard-øl. Hr. Evarist Deconinck overtog ostefremstillingen fra fædrene og udvidede den yderligere. Ostefabrikken blev solgt i 1959 og i dag er produktionen i hænderne på Belgomilk i Moorslede.
Kombination
Abbey-osten St. Bernard er ideel som et smagfuldt smørrebrød. Eller hvad med en lækker tilføjelse til dit ostebord? Denne ost er også meget velsmagende i sig selv. Uanset hvad, vil du overraske dine gæster med denne lækre godbid. Denne ost skal naturligvis indeholde en ægte St. Bernard-øl, klosterøl eller trappistøl. Denne øl supplerer smagen af denne cremede ost.