icon

Over 350 osttyper - Frisk fra kniven og vakuumpakket

icon

Minimum 7 ugers holdbarhed - ostepapir inkluderet gratis

icon

Ostesælgere siden 1970 - Til individuelle og erhvervskunder

icon

Køleforsendelse med leverings- og friskhedsgaranti

icon

Gave? Du kan ændre leveringsadressen ved køb

Pecorino

Pecorino

Pecorino ost er lavet af fåremælk fra forskellige regioner i Italien. Folk i denne region har spist denne ost i århundreder. Du vil finde omtaler af denne ost i historieskrivning så tidligt som for 2000 år siden.

Vis som Grid Liste
Sorter efter
Pecorino Romano
(2)
Pecorino ost er ikke bare een ost, men navnet på en familie a... mere info
82,13 kr
Så lav som 75,38 kr
Pecorino Moliterno al tartufo
(3)
Den rige smag af sort trøffel har fordybet sig i fåreostens lækre c... mere info
Så lav som 114,98 kr
/p/e/pecorino_pepato.jpg
Pecorino Sardo Pepato er en hård og salt italiensk ost lavet af får... mere info
Så lav som 88,35 kr
Pecorino Sardo DOP Maturo
Pecorino Sardo Maturo DOP er som et kærtegn af sanserne, en mør får... mere info
Så lav som 84,26 kr

4 varer

per page

Pecorino

Kan du have noget andet end hollandsk komælksost? Eller leder du efter en ost, der komplimenterer italienske retter? Overvej i dette tilfælde at købe Pecorino. Det er nemt at forklare, hvor navnet på denne ost kommer fra. Dette skyldes, at det betyder 'får' på italiensk. Denne ost er lavet af fåremælk fra forskellige regioner i Italien. Folk i denne region har spist denne ost i århundreder. Du vil finde omtaler af denne ost i historieskrivning så tidligt som for 2000 år siden.

Det faktum, at Pecorino kommer fra fåremælk, sikrer en markant og meget stærk smag. De fleste mennesker sætter pris på Pecorino ost for dens intense og næsten krydrede smag. Nogle synes endda, at det er nøddeagtigt eller smøragtigt.

Hvordan smagen af Pecorino-ost bliver, afhænger blandt andet af ostens alder. Som med de fleste oste gælder følgende: Jo yngre, jo blødere, mildere og cremet smag. De fleste, der køber Pecorino, går efter den hårde slags. Denne ost får en karakteristisk hård struktur, når den har modnet i længere tid (ca. otte måneder). Sådan en lang modningsproces gør også Pecorino-ost ret salt. Det gør osten særdeles velegnet til rivning. Den revne Pecorino giver en smagfuld finish til en række retter. Dette er bestemt en fremragende tilføjelse til det italienske køkken, og du kan tage næsten enhver velsmagende ret til et højere niveau ved at bruge denne ost. Drys fx en halv håndfuld over en salat eller lav gratinerede kartofler med. Den er også god til en hurtig ostesauce til pasta eller over grøntsager, såsom blomkål. En yderligere fordel: fordi denne hårde ost indeholder så meget smag, behøver du kun en lille mængde for at hæve din ret.