icon

Over 350 osttyper - Frisk fra kniven og vakuumpakket

icon

Minimum 7 ugers holdbarhed - ostepapir inkluderet gratis

icon

Ostesælgere siden 1970 - Til individuelle og erhvervskunder

icon

Køleforsendelse med leverings- og friskhedsgaranti

icon

Gave? Du kan ændre leveringsadressen ved køb

Raclette

Raclette er en lækker, cremet, halvblød ost, der hovedsageligt bruges til smeltning. Raclette blev introduceret af hyrderne og bønderne i Alperne. Efter en kold dag i bjergene samledes de ved bålet for at få varmen med et lækkert velsmagende måltid.

Vis som Grid Liste
Sorter efter
Raclette Ost
(24)
En ost som Raclette kan nydes på en helt anderledes måd... mere info
Så lav som 47,93 kr
Raclette Suisse schweizerost
(2)
Det er en ægte schweizisk racletteost, der er laktosefri og derfor ... mere info
Så lav som 68,39 kr
Morbier ost
(4)
Morbier er en speciel 45+ dessertost med en krydret smag. På grund ... mere info
Så lav som 58,40 kr
Vacherin Fribourgeois AOC
(1)
Vacherin Fribourgeouis AOC er en ost, der nemt kan spises, som du v... mere info
Så lav som 74,51 kr
Raclette ost | Yderligere kvalitet | Hel ost 7,5 kilo
(14)
En ost som Raclette kan nydes på en helt anderledes måd... mere info
Normal pris 1.507,50 kr Special Price 1.356,87 kr
Raclette Suisse - schweizisk racletteost | Yderligere kvalitet | Hel ost 6 kilo
Det er en ægte schweizisk racletteost, der er laktosefri og derfor ... mere info
Normal pris 1.286,79 kr Special Price 1.158,32 kr
Raclette set Quattro
Das Profi-Raclette-Gerät für ein Viertel Käserad. mere info
1.409,23 kr
Raclette appliance Demi
Das Profi-Raclette-Gerät für ein halbes Käserad. mere info
Normal pris 2.778,59 kr Special Price 2.698,04 kr

Varer 1-8 af 15

per page

Raclette

Raclette er en lækker, cremet, halvblød ost, der hovedsageligt bruges til at smelte. Raclette blev introduceret af hyrderne og bønderne i Alperne. Efter en kold dag i bjergene samledes de ved bålet for at få varmen med et lækkert velsmagende måltid. Navnet raclette kommer fra det franske ord 'racler', som betyder 'at skrabe'. Oprindeligt stod et halvt hjul ost på et støbejernsstativ ved åben ild, indtil det øverste lag var smeltet. Det smeltede lag ost blev skrabet af hjulet og hældt over grøntsagerne, kødet og kartoflerne.

Mælken, der bruges til racletten, er fra køerne, der græsser i bjergene. Smagsrigdommen kommer fra det friske græs og urter fra de nordlige alper. Racletteosten er lavet af rå mælk og har modnet i 2 til 3 måneder for at få den perfekte smag. Du kan beskrive smagen som glat og cremet med en krydret eftersmag. Raclette smelter perfekt uden snore eller tråde og kan også bruges som smeltet ost over andre retter.

I dag er åben ild for at smelte raclette ikke længere almindeligt. Moderne restauranter har en anordning, der opvarmer halvdelen af racletteosthjulet, så osten let smelter. Derhjemme kan du smelte osten i specielle raclettepander og skrabe med en spatel eller i en lille stegepande på et bordkogesæt. I tilfælde af at du ikke har en, fungerer en almindelig stegepande med slip-let overflade fint. Spis den smeltede raclette over vintergrøntsager, kogte kartofler eller salt kød. Traditionelt kan du servere den med pickles og syltede løg. Racletteost kombinerer vidunderligt med en kold, hvidvin. At nyde en vidunderlig aften med venner og familie er ufuldstændig uden en rigtig raclette!