Gammel Rotterdam-ost
De Rotterdamsche Oude har nogle lækre oste i sit sortiment. Det er selvfølgelig alle gamle oste. Du kan vælge mellem følgende varianter: De Rotterdamsche Oude 36 uger, De Rotterdamsche Oude 55 uger, De Rotterdamsche Oude 100 uger og endelig De Rotterdamsche Oude Goat 28 uger. Alle disse variationer er, som navnene allerede antyder, modnet til perfektion i lang tid. Hver variant har sin egen unikke opskrift. Det er det, der gør ostene fra De Rotterdamsche Oude så specielle. Hver ost har en unik karakter og en distinkt smag.
De Rotterdamsche Oude
For mange år siden havde Rotterdam endnu ikke sin egen ost. En gruppe Rotterdam-forretningsmænd besluttede at ændre på det. Og så blev De Rotterdamsche Oud født. Ægte Rotterdam ost. Logoet for De Rotterdamsche Oude er designet i Rotterdams bys karakteristika og farver. Der findes forskellige varianter af De Rotterdamsche Oude på markedet i dag. Alle af dem med en distinkt smag og unik karakter. Missionen for mændene bag mærket er at give så mange som muligt mulighed for at nyde gammel ost intensivt. Visionen er at introducere verden til det unikke Rotterdam ostemærke.
Produktionen af De Rotterdamsche Oude ost
Tid er måske den vigtigste ingrediens i De Rotterdamsche Oude-osten. Tiden sikrer, at osten kan modnes optimalt og kan udvikle den lækre, tydelige smag. Producenterne af De Rotterdamsche Oude tilbyder hver ost nok tid til at modne til perfektion under de ideelle omstændigheder. Osten er lagret på fyrretræsplanker, hvilket sikrer en endnu bedre smagsudvikling. Ydermere danner lækker frisk mælk fra hollandske køer grundlaget for osten. Denne mælk er af høj kvalitet, hvilket naturligvis gavner ostens endelige smag.