Tilsiter
Tilsiter ost har en smuk gul farve og en cremet tekstur. Ved at bruge alpemælken forbliver osten flot og cremet og skaber en blød eftersmag. Denne lækre eftersmag giver lyst til at smage endnu et stykke af osten med det samme.
Tilsiter
Smagen af Tilsiter-ost tager dig til de smukke schweiziske alper. Produktionsprocessen af denne ost starter med køerne. I forsommeren føres køerne til Alpernes tinder. Her græsser de hele sommeren, mens de nyder det velsmagende græs. At spise dette friske græs producerer en lækker rå komælk, som kan bruges til at lave Tilsiter-ost.
Tilsiter ost er lavet efter en opskrift skabt af Otto Wartmann. Denne ostemager udviklede sin egen opskrift ved at bruge helt nye kvalitetsstandarder. For eksempel modnes Tilsiter-osten under opsyn. Otto Wartmann syntes, det var vigtigt, at osten behandles med kærlighed under fremstillingsprocessen, hvilket afspejler smagen. Osten har en vidunderlig blød struktur og er fyldt med smag! Tilsiter ost har eksisteret siden 1893 og alligevel er Otto Wartmanns opskrift blevet perfekt bevaret. Tilsiter-osten fremstilles den dag i dag på traditionel vis!
Tilsiter ost har en smuk gul farve og en cremet tekstur. Ved at bruge alpemælken forbliver osten flot og cremet og skaber en blød eftersmag. Denne lækre eftersmag giver lyst til at smage endnu et stykke af osten med det samme. Tilsiter ost smager fantastisk i kombination med andre smagsvarianter: for eksempel på et blandet ostebord. På grund af den cremede konsistens og cremede smag kan osten også nydes med et dejligt glas rødvin. Osten bliver dog i stigende grad brugt som sandwichfyld eller blot spises på farten. Tilsiter er en alsidig ost, så vær ikke bange for at eksperimentere med den. Er du blevet nysgerrig på Tilsiter-osten? Vi leverer osten vakuumpakket hjem til dig for den bedste bevarelse af ostens smag.