icon

Over 350 osttyper - Frisk fra kniven og vakuumpakket

icon

Minimum 7 ugers holdbarhed - ostepapir inkluderet gratis

icon

Ostesælgere siden 1970 - Til individuelle og erhvervskunder

icon

Køleforsendelse med leverings- og friskhedsgaranti

icon

Gave? Du kan ændre leveringsadressen ved køb

Ost af rød skal

Ost af rød skal

Oste med rød skorpe er den dag i dag en specialitet på ostemarkedet. De omtales normalt også som "røde bakterier". En rød skorpeost smøres jo med bakterien Linens efter fremstillingsprocessen og saltlageprocessen. Denne proces gentages i seks uger, hvilket skaber en smuk glat ost med en karakteristisk smag, aroma og naturlig farve. Oste med rød skorpe kommer i forskellige størrelser og typer.

Vis som Grid Liste
Sorter efter
Queso tre leches al vino
Queso Tres Leches al Vino er en lækker spansk ost, der har sine rød... mere info
Så lav som 99,91 kr
Ubriaco di Raboso
Denne ost kaldes også den fulde ost. Ubriaco di raboso er en lækker... mere info
Så lav som 91,03 kr
Taleggio D.O.P.
(1)
Taleggio er blevet lavet efter den samme opskrift i århundreder, og... mere info
Så lav som 66,16 kr
Fontina DOP ost
(2)
Denne lækre ost, lavet af pasteuriseret komælk, er genkendelig på s... mere info
Så lav som 82,15 kr
Kernhem Classique
Kernhem is a real Dutch cheese that is provided with a washed crust... mere info
Så lav som 73,27 kr
Raclette Suisse schweizerost
(2)
Det er en ægte schweizisk racletteost, der er laktosefri og derfor ... mere info
Så lav som 84,28 kr
Raclette Ost
(25)
En ost som Raclette kan nydes på en helt anderledes måd... mere info
Så lav som 52,84 kr
Le Petit Doruvael Trøffel
Le Petit Doruvael Trøffel er en cremet, smagfuld hollandsk bondeost... mere info
Så lav som 79,49 kr
Morbier ost
(4)
Morbier er en speciel 45+ dessertost med en krydret smag. På grund ... mere info
Så lav som 73,27 kr
Le Petit Doruvael
(4)
Karakteren af Le Petit Doruvael kan beskrives som rustik og venlig.... mere info
68,83 kr
Så lav som 57,64 kr
Wynendale
Wynendale er en blød ost fra udkanten af ​​Brugge, lavet med belgis... mere info

11 varer

per page

Blødt

Et eksempel på en blød ost med rød skorpe er Morbier. Dette er en speciel 45+ dessertost fra Franche-Comté. med en krydret smag. Forskellige malkninger (morgen og aften) bruges til at lave Morbier. Disse malkninger er adskilt af det karakteristiske lag af sort aske. Som et resultat har osten en intens rig, let krydret smag. Morbieren lagres i gennemsnit 2 til 3 måneder.

Mild

Et eksempel på en mild ost med rød skorpe er Le Petit Doruvael. Denne specielle ost er resultatet af et vellykket samarbejde mellem Ad Vlooswijk, sønnen Jirco Vlooswijk og kolleger fra Montfort. Le Petit Doruvael er en overraskende tilføjelse til det rige hollandske tilbud. Den nøjagtige skabelse af denne ost holdes stort set hemmelig af familien Vlooswijk. Der er også Le Petit Doruvael Truffel, en cremet, velsmagende hollandsk bondeost. Osten er perfekt afbalanceret med den aromatiske, raffinerede sorte trøffel.

Krydret

Et eksempel på en krydret ost med rød skorpe er Fontina DOP. Denne lækre italienske ost er en af juvelerne fra det nordvestlige Italien. Osten er lavet af pasteuriseret komælk og er kendetegnet ved en nøddesmag og en karakteristisk lugt. Det er en fast, fyldig ost med en lys gul farve og små runde huller. Taleggio DOP er også en speciel rød skorpeost fra Italien. Denne ost er blevet lavet siden det 11. århundrede og er lækker fuld af smag.