Denne juvel blandt bondeoste kan genkendes på den slående rød-orange farve. Denne unge røde ost er lækker som dessertost med et godt glas vin. Osten fremstilles af familien Vlooswijk i Montfoort (Utrecht) af fuldpasteuriseret komælk. Le Petit Doruvael er også blevet tildelt kvalitetsmærket ''Groene Hart''.
Ingredienser:
Fedt 50+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt, natriumnitrat
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i Le Petit Doruvael gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
Le Petit Doruvael er resultatet af et vellykket samarbejde mellem Ad Vlooswijk, sønnen Jirco Vlooswijk og kolleger fra Montfoort. Dette samarbejde er præget af en stor portion opfindsomhed, nysgerrighed og frem for alt traditionelt håndværk. Vlooswijk-familiens gård ligger midt i Groene Hart, fødestedet for de bedste bondeoste. Familien Vlooswijk udviklede en speciel vasket skorpeost, som er en overraskende tilføjelse til det rige hollandske udvalg. Den præcise skabelse af denne unikke ost holdes stort set hemmelig af familien Vlooswijk.
Kombination
Le Petit Doruvael kan kombineres på forskellige måder. På den måde kan du blive ved med at overraske dig selv, din familie og dine gæster. Fx kan osten sagtens forarbejdes til en lækker salat. På den måde kommer smagen til sin ret i kombination med for eksempel valnødder. Derudover er osten også meget velegnet til en raclette eller ostefondue. Det er også en overraskende snack i kombination med en solbærchutney.