Pecorino Pepato

Pecorino Pepato
Pecorino Sardo Pepato er en hård og salt italiensk ost lavet af fåremælk. Efter en modningsproces på flere måneder har denne ost en meget fyldig smag. Den er fyldt med sorte peberkorn, der giver denne i forvejen velsmagende ost noget ekstra krydderi.
Beskrivelse / Pecorino Pepato
Pecorino Pepato
Pecorino Sardo Pepato er en hård og salt italiensk ost lavet af fåremælk. Efter en modningsproces på flere måneder har denne ost en meget fyldig smag. Den er fyldt med sorte peberkorn, der giver denne i forvejen velsmagende ost noget ekstra krydderi. Konsistensen kan kaldes hård, men er stadig noget cremet, hvilket gør den til en meget afbalanceret type ost.
Ingredienser Pecorino Sardo Pepato:
Termiseret fåremælk, salt, starterkultur, animalsk osteløbe, peberkorn 0,3%
Nyd denne krydrede, salte Pecorino på et ostefad, efter at have ladet den varme op til stuetemperatur, eller inkorporer den i en klassisk italiensk ret som risotto eller pasta. Det er også en skøn topping, når den smuldres over en salat, for eksempel kombineret med rucola eller figner. Dette gør en restaurant værdig salat, der smager virkelig fantastisk.
Godt at vide: Da denne ost er pasteuriseret, er den også velegnet til gravide. Derfor kan alle nyde det!
Når den er pakket godt ind (helst lufttæt) er holdbarheden af denne Pecorino omkring 3 uger, selvom vi frygter, at den ikke varer så længe, når alle opdager dens fantastiske smag.
Når du bestiller vores Pecorino Sardo Pepato, skærer vi den til dig i den ønskede størrelse, og pakker den vakuum. Da det er en hård og salt ost, kan den nemt sendes med posten uden problemer.
Pecorino Pepato
Pecorino Sardo Pepato er en hård og salt italiensk ost lavet af fåremælk. Efter en modningsproces på flere måneder har denne ost en meget fyldig smag. Den er fyldt med sorte peberkorn, der giver denne i forvejen velsmagende ost noget ekstra krydderi. Konsistensen kan kaldes hård, men er stadig noget cremet, hvilket gør den til en meget afbalanceret type ost.
Ingredienser Pecorino Sardo Pepato:
Termiseret fåremælk, salt, starterkultur, animalsk osteløbe, peberkorn 0,3%
Nyd denne krydrede, salte Pecorino på et ostefad, efter at have ladet den varme op til stuetemperatur, eller inkorporer den i en klassisk italiensk ret som risotto eller pasta. Det er også en skøn topping, når den smuldres over en salat, for eksempel kombineret med rucola eller figner. Dette gør en restaurant værdig salat, der smager virkelig fantastisk.
Godt at vide: Da denne ost er pasteuriseret, er den også velegnet til gravide. Derfor kan alle nyde det!
Når den er pakket godt ind (helst lufttæt) er holdbarheden af denne Pecorino omkring 3 uger, selvom vi frygter, at den ikke varer så længe, når alle opdager dens fantastiske smag.
Når du bestiller vores Pecorino Sardo Pepato, skærer vi den til dig i den ønskede størrelse, og pakker den vakuum. Da det er en hård og salt ost, kan den nemt sendes med posten uden problemer.
Pecorino Pepato
Pecorino Sardo Pepato er en hård og salt italiensk ost lavet af fåremælk. Efter en modningsproces på flere måneder har denne ost en meget fyldig smag. Den er fyldt med sorte peberkorn, der giver denne i forvejen velsmagende ost noget ekstra krydderi. Konsistensen kan kaldes hård, men er stadig noget cremet, hvilket gør den til en meget afbalanceret type ost.
Ingredienser Pecorino Sardo Pepato:
Termiseret fåremælk, salt, starterkultur, animalsk osteløbe, peberkorn 0,3%
Nyd denne krydrede, salte Pecorino på et ostefad, efter at have ladet den varme op til stuetemperatur, eller inkorporer den i en klassisk italiensk ret som risotto eller pasta. Det er også en skøn topping, når den smuldres over en salat, for eksempel kombineret med rucola eller figner. Dette gør en restaurant værdig salat, der smager virkelig fantastisk.
Godt at vide: Da denne ost er pasteuriseret, er den også velegnet til gravide. Derfor kan alle nyde det!
Når den er pakket godt ind (helst lufttæt) er holdbarheden af denne Pecorino omkring 3 uger, selvom vi frygter, at den ikke varer så længe, når alle opdager dens fantastiske smag.
Når du bestiller vores Pecorino Sardo Pepato, skærer vi den til dig i den ønskede størrelse, og pakker den vakuum. Da det er en hård og salt ost, kan den nemt sendes med posten uden problemer.
Pecorino Pepato
Pecorino Sardo Pepato er en hård og salt italiensk ost lavet af fåremælk. Efter en modningsproces på flere måneder har denne ost en meget fyldig smag. Den er fyldt med sorte peberkorn, der giver denne i forvejen velsmagende ost noget ekstra krydderi. Konsistensen kan kaldes hård, men er stadig noget cremet, hvilket gør den til en meget afbalanceret type ost.
Ingredienser Pecorino Sardo Pepato:
Termiseret fåremælk, salt, starterkultur, animalsk osteløbe, peberkorn 0,3%
Nyd denne krydrede, salte Pecorino på et ostefad, efter at have ladet den varme op til stuetemperatur, eller inkorporer den i en klassisk italiensk ret som risotto eller pasta. Det er også en skøn topping, når den smuldres over en salat, for eksempel kombineret med rucola eller figner. Dette gør en restaurant værdig salat, der smager virkelig fantastisk.
Godt at vide: Da denne ost er pasteuriseret, er den også velegnet til gravide. Derfor kan alle nyde det!
Når den er pakket godt ind (helst lufttæt) er holdbarheden af denne Pecorino omkring 3 uger, selvom vi frygter, at den ikke varer så længe, når alle opdager dens fantastiske smag.
Når du bestiller vores Pecorino Sardo Pepato, skærer vi den til dig i den ønskede størrelse, og pakker den vakuum. Da det er en hård og salt ost, kan den nemt sendes med posten uden problemer.
Mere information
Mærke | Pecorino Romano |
---|---|
Smagsstyrke | Meget pikant |
Land oprindelse | Italien
![]() |
Næringsindhold | pr. 100 gram |
fedt (gram) | 33 |
Mættet fedt (gram) | 23 |
Kalorier (kcal) | 401 |
Kilojoules (KJ) | 1663 |
Kulhydrater (gram) | 0,5 |
Protein (gram) | 26 |
Natrium (mg) | 300 |
Mælketype | Får
![]() |
Glutenfri | No |
Type af osteløbe | Løbe |
Sukker fri | No |
Kan indeholde spor af nødder | Ja |
Spiselig skorpe | No |
Laktosefri | Yes
![]() |
Pasteuriseret | No |
Begrænset holdbarhed | Ingen |