Rotterdamsche Oude 55 uger

Rating:
100% of 100

De Rotterdamsche Oude 55 uger er robust og kraftfuld i smagen. Mejeriet er lidt mørkere end mejeriet i De Rotterdamsche Oude 36 uger, mens krystallerne er tydeligt synlige.

As low as 52,21 kr Forsendelse Regular Price 52,21 kr Forsendelse
Vægt:
  • SE, HVORDAN VI PAKKER OG SENDER

De Rotterdamsche Oude 55 uger har en vidunderlig kraftfuld, robust smag. Du kan også smage de lækre proteinkrystaller, som tydeligt ses i osten. Takket være modningsprocessen på 55 uger på fyrrebrædder har smagen af denne lækre gamle ost kunnet udvikle sig optimalt.

Ingredienser: 
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt

Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i De Rotterdamsche Oude 55 weeks gør den perfekt egnet til at sende med posten.

Oprindelse

De Rotterdamsche Oude-ost har en distinkt smag og unik karakter. Lækker frisk mælk fra hollandske køer danner grundlaget for De Rotterdamsche Oude ost. Bagefter får De Rotterdamsche Oude-osten al den tid, den skal bruge for at kunne modnes til perfektion, under de ideelle forhold og på fyrretræsbrædder.

Kombination

De Rotterdamsche Oude 55 uger er meget let at rive. Dette gør denne robuste gamle ost ideel til mange kulinariske anvendelser. På denne måde kan du bruge osten i et lækkert ovnfad, pasta eller endda en salat. Takket være sin robuste og kraftfulde smag er De Rotterdamsche Oude 55 weeks også meget velsmagende på et ostebord med et glas portvin, vin eller øl.

De Rotterdamsche Oude 55 uger har en vidunderlig kraftfuld, robust smag. Du kan også smage de lækre proteinkrystaller, som tydeligt ses i osten. Takket være modningsprocessen på 55 uger på fyrrebrædder har smagen af denne lækre gamle ost kunnet udvikle sig optimalt.

Ingredienser: 
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt

Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i De Rotterdamsche Oude 55 weeks gør den perfekt egnet til at sende med posten.

Oprindelse

De Rotterdamsche Oude-ost har en distinkt smag og unik karakter. Lækker frisk mælk fra hollandske køer danner grundlaget for De Rotterdamsche Oude ost. Bagefter får De Rotterdamsche Oude-osten al den tid, den skal bruge for at kunne modnes til perfektion, under de ideelle forhold og på fyrretræsbrædder.

Kombination

De Rotterdamsche Oude 55 uger er meget let at rive. Dette gør denne robuste gamle ost ideel til mange kulinariske anvendelser. På denne måde kan du bruge osten i et lækkert ovnfad, pasta eller endda en salat. Takket være sin robuste og kraftfulde smag er De Rotterdamsche Oude 55 weeks også meget velsmagende på et ostebord med et glas portvin, vin eller øl.

De Rotterdamsche Oude 55 uger har en vidunderlig kraftfuld, robust smag. Du kan også smage de lækre proteinkrystaller, som tydeligt ses i osten. Takket være modningsprocessen på 55 uger på fyrrebrædder har smagen af denne lækre gamle ost kunnet udvikle sig optimalt.

Ingredienser: 
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt

Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i De Rotterdamsche Oude 55 weeks gør den perfekt egnet til at sende med posten.

Oprindelse

De Rotterdamsche Oude-ost har en distinkt smag og unik karakter. Lækker frisk mælk fra hollandske køer danner grundlaget for De Rotterdamsche Oude ost. Bagefter får De Rotterdamsche Oude-osten al den tid, den skal bruge for at kunne modnes til perfektion, under de ideelle forhold og på fyrretræsbrædder.

Kombination

De Rotterdamsche Oude 55 uger er meget let at rive. Dette gør denne robuste gamle ost ideel til mange kulinariske anvendelser. På denne måde kan du bruge osten i et lækkert ovnfad, pasta eller endda en salat. Takket være sin robuste og kraftfulde smag er De Rotterdamsche Oude 55 weeks også meget velsmagende på et ostebord med et glas portvin, vin eller øl.

De Rotterdamsche Oude 55 uger har en vidunderlig kraftfuld, robust smag. Du kan også smage de lækre proteinkrystaller, som tydeligt ses i osten. Takket være modningsprocessen på 55 uger på fyrrebrædder har smagen af denne lækre gamle ost kunnet udvikle sig optimalt.

Ingredienser: 
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt

Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i De Rotterdamsche Oude 55 weeks gør den perfekt egnet til at sende med posten.

Oprindelse

De Rotterdamsche Oude-ost har en distinkt smag og unik karakter. Lækker frisk mælk fra hollandske køer danner grundlaget for De Rotterdamsche Oude ost. Bagefter får De Rotterdamsche Oude-osten al den tid, den skal bruge for at kunne modnes til perfektion, under de ideelle forhold og på fyrretræsbrædder.

Kombination

De Rotterdamsche Oude 55 uger er meget let at rive. Dette gør denne robuste gamle ost ideel til mange kulinariske anvendelser. På denne måde kan du bruge osten i et lækkert ovnfad, pasta eller endda en salat. Takket være sin robuste og kraftfulde smag er De Rotterdamsche Oude 55 weeks også meget velsmagende på et ostebord med et glas portvin, vin eller øl.

De Rotterdamsche Oude 55 uger har en vidunderlig kraftfuld, robust smag. Du kan også smage de lækre proteinkrystaller, som tydeligt ses i osten. Takket være modningsprocessen på 55 uger på fyrrebrædder har smagen af denne lækre gamle ost kunnet udvikle sig optimalt.

Ingredienser: 
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt

Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i De Rotterdamsche Oude 55 weeks gør den perfekt egnet til at sende med posten.

Oprindelse

De Rotterdamsche Oude-ost har en distinkt smag og unik karakter. Lækker frisk mælk fra hollandske køer danner grundlaget for De Rotterdamsche Oude ost. Bagefter får De Rotterdamsche Oude-osten al den tid, den skal bruge for at kunne modnes til perfektion, under de ideelle forhold og på fyrretræsbrædder.

Kombination

De Rotterdamsche Oude 55 uger er meget let at rive. Dette gør denne robuste gamle ost ideel til mange kulinariske anvendelser. På denne måde kan du bruge osten i et lækkert ovnfad, pasta eller endda en salat. Takket være sin robuste og kraftfulde smag er De Rotterdamsche Oude 55 weeks også meget velsmagende på et ostebord med et glas portvin, vin eller øl.

De Rotterdamsche Oude 55 uger har en vidunderlig kraftfuld, robust smag. Du kan også smage de lækre proteinkrystaller, som tydeligt ses i osten. Takket være modningsprocessen på 55 uger på fyrrebrædder har smagen af denne lækre gamle ost kunnet udvikle sig optimalt.

Ingredienser: 
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt

Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i De Rotterdamsche Oude 55 weeks gør den perfekt egnet til at sende med posten.

Oprindelse

De Rotterdamsche Oude-ost har en distinkt smag og unik karakter. Lækker frisk mælk fra hollandske køer danner grundlaget for De Rotterdamsche Oude ost. Bagefter får De Rotterdamsche Oude-osten al den tid, den skal bruge for at kunne modnes til perfektion, under de ideelle forhold og på fyrretræsbrædder.

Kombination

De Rotterdamsche Oude 55 uger er meget let at rive. Dette gør denne robuste gamle ost ideel til mange kulinariske anvendelser. På denne måde kan du bruge osten i et lækkert ovnfad, pasta eller endda en salat. Takket være sin robuste og kraftfulde smag er De Rotterdamsche Oude 55 weeks også meget velsmagende på et ostebord med et glas portvin, vin eller øl.

De Rotterdamsche Oude 55 uger har en vidunderlig kraftfuld, robust smag. Du kan også smage de lækre proteinkrystaller, som tydeligt ses i osten. Takket være modningsprocessen på 55 uger på fyrrebrædder har smagen af denne lækre gamle ost kunnet udvikle sig optimalt.

Ingredienser: 
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt

Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i De Rotterdamsche Oude 55 weeks gør den perfekt egnet til at sende med posten.

Oprindelse

De Rotterdamsche Oude-ost har en distinkt smag og unik karakter. Lækker frisk mælk fra hollandske køer danner grundlaget for De Rotterdamsche Oude ost. Bagefter får De Rotterdamsche Oude-osten al den tid, den skal bruge for at kunne modnes til perfektion, under de ideelle forhold og på fyrretræsbrædder.

Kombination

De Rotterdamsche Oude 55 uger er meget let at rive. Dette gør denne robuste gamle ost ideel til mange kulinariske anvendelser. På denne måde kan du bruge osten i et lækkert ovnfad, pasta eller endda en salat. Takket være sin robuste og kraftfulde smag er De Rotterdamsche Oude 55 weeks også meget velsmagende på et ostebord med et glas portvin, vin eller øl.

De Rotterdamsche Oude 55 uger har en vidunderlig kraftfuld, robust smag. Du kan også smage de lækre proteinkrystaller, som tydeligt ses i osten. Takket være modningsprocessen på 55 uger på fyrrebrædder har smagen af denne lækre gamle ost kunnet udvikle sig optimalt.

Ingredienser: 
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt

Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i De Rotterdamsche Oude 55 weeks gør den perfekt egnet til at sende med posten.

Oprindelse

De Rotterdamsche Oude-ost har en distinkt smag og unik karakter. Lækker frisk mælk fra hollandske køer danner grundlaget for De Rotterdamsche Oude ost. Bagefter får De Rotterdamsche Oude-osten al den tid, den skal bruge for at kunne modnes til perfektion, under de ideelle forhold og på fyrretræsbrædder.

Kombination

De Rotterdamsche Oude 55 uger er meget let at rive. Dette gør denne robuste gamle ost ideel til mange kulinariske anvendelser. På denne måde kan du bruge osten i et lækkert ovnfad, pasta eller endda en salat. Takket være sin robuste og kraftfulde smag er De Rotterdamsche Oude 55 weeks også meget velsmagende på et ostebord med et glas portvin, vin eller øl.


Mere information
Dimension hel ost 35 cm Ø x 11,5 cm H
Mærke De Rotterdamsche Oude
Smagsstyrke Pikant
Land oprindelse Holland
Næringsindhold pr. 100 gram
fedt (gram) 34,63
Mættet fedt (gram) 23,56
Kalk (mg) 859
Kalorier (kcal) 415
Kilojoules (KJ) 1745
Protein (gram) 26,49
Natrium (mg) 780
Mælketype Ko
Glutenfri Ja
Type af osteløbe osteløbe
Sukker fri No
Kan indeholde spor af nødder Ja
Spiselig skorpe No
Laktosefri Yes
Pasteuriseret Yes
Begrænset holdbarhed Ingen
Lavet af Markmælk Markmælk stammer fra landbrug, hvor køerne er på græs mindst 120 dage om året, mindst 6 timer om dagen, fra foråret til efteråret.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rotterdamsche Oude 55 uger
Din bedømmelse

No Related Posts