Rotterdamsche Oude 55 uger
De Rotterdamsche Oude 55 uger er robust og kraftfuld i smagen. Mejeriet er lidt mørkere end mejeriet i De Rotterdamsche Oude 36 uger, mens krystallerne er tydeligt synlige.
OVER 350 OSTTYPER - FRISK FRA KNIVEN OG VAKUUMPAKKET
Minimum 7 ugers holdbarhed - ostepapir inkluderet gratis
OSTESÆLGERE SIDEN 1970 - TIL INDIVIDUELLE OG ERHVERVSKUNDER
Køleforsendelse med leverings- og friskhedsgaranti
GAVE? DU KAN ÆNDRE LEVERINGSADRESSEN VED KØB
SE, HVORDAN VI PAKKER OG SENDER
De Rotterdamsche Oude 55 uger har en vidunderlig kraftfuld, robust smag. Du kan også smage de lækre proteinkrystaller, som tydeligt ses i osten. Takket være modningsprocessen på 55 uger på fyrrebrædder har smagen af denne lækre gamle ost kunnet udvikle sig optimalt.
Ingredienser:
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i De Rotterdamsche Oude 55 weeks gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
De Rotterdamsche Oude-ost har en distinkt smag og unik karakter. Lækker frisk mælk fra hollandske køer danner grundlaget for De Rotterdamsche Oude ost. Bagefter får De Rotterdamsche Oude-osten al den tid, den skal bruge for at kunne modnes til perfektion, under de ideelle forhold og på fyrretræsbrædder.
Kombination
De Rotterdamsche Oude 55 uger er meget let at rive. Dette gør denne robuste gamle ost ideel til mange kulinariske anvendelser. På denne måde kan du bruge osten i et lækkert ovnfad, pasta eller endda en salat. Takket være sin robuste og kraftfulde smag er De Rotterdamsche Oude 55 weeks også meget velsmagende på et ostebord med et glas portvin, vin eller øl.
De Rotterdamsche Oude 55 uger har en vidunderlig kraftfuld, robust smag. Du kan også smage de lækre proteinkrystaller, som tydeligt ses i osten. Takket være modningsprocessen på 55 uger på fyrrebrædder har smagen af denne lækre gamle ost kunnet udvikle sig optimalt.
Ingredienser:
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i De Rotterdamsche Oude 55 weeks gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
De Rotterdamsche Oude-ost har en distinkt smag og unik karakter. Lækker frisk mælk fra hollandske køer danner grundlaget for De Rotterdamsche Oude ost. Bagefter får De Rotterdamsche Oude-osten al den tid, den skal bruge for at kunne modnes til perfektion, under de ideelle forhold og på fyrretræsbrædder.
Kombination
De Rotterdamsche Oude 55 uger er meget let at rive. Dette gør denne robuste gamle ost ideel til mange kulinariske anvendelser. På denne måde kan du bruge osten i et lækkert ovnfad, pasta eller endda en salat. Takket være sin robuste og kraftfulde smag er De Rotterdamsche Oude 55 weeks også meget velsmagende på et ostebord med et glas portvin, vin eller øl.
De Rotterdamsche Oude 55 uger har en vidunderlig kraftfuld, robust smag. Du kan også smage de lækre proteinkrystaller, som tydeligt ses i osten. Takket være modningsprocessen på 55 uger på fyrrebrædder har smagen af denne lækre gamle ost kunnet udvikle sig optimalt.
Ingredienser:
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i De Rotterdamsche Oude 55 weeks gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
De Rotterdamsche Oude-ost har en distinkt smag og unik karakter. Lækker frisk mælk fra hollandske køer danner grundlaget for De Rotterdamsche Oude ost. Bagefter får De Rotterdamsche Oude-osten al den tid, den skal bruge for at kunne modnes til perfektion, under de ideelle forhold og på fyrretræsbrædder.
Kombination
De Rotterdamsche Oude 55 uger er meget let at rive. Dette gør denne robuste gamle ost ideel til mange kulinariske anvendelser. På denne måde kan du bruge osten i et lækkert ovnfad, pasta eller endda en salat. Takket være sin robuste og kraftfulde smag er De Rotterdamsche Oude 55 weeks også meget velsmagende på et ostebord med et glas portvin, vin eller øl.
De Rotterdamsche Oude 55 uger har en vidunderlig kraftfuld, robust smag. Du kan også smage de lækre proteinkrystaller, som tydeligt ses i osten. Takket være modningsprocessen på 55 uger på fyrrebrædder har smagen af denne lækre gamle ost kunnet udvikle sig optimalt.
Ingredienser:
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i De Rotterdamsche Oude 55 weeks gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
De Rotterdamsche Oude-ost har en distinkt smag og unik karakter. Lækker frisk mælk fra hollandske køer danner grundlaget for De Rotterdamsche Oude ost. Bagefter får De Rotterdamsche Oude-osten al den tid, den skal bruge for at kunne modnes til perfektion, under de ideelle forhold og på fyrretræsbrædder.
Kombination
De Rotterdamsche Oude 55 uger er meget let at rive. Dette gør denne robuste gamle ost ideel til mange kulinariske anvendelser. På denne måde kan du bruge osten i et lækkert ovnfad, pasta eller endda en salat. Takket være sin robuste og kraftfulde smag er De Rotterdamsche Oude 55 weeks også meget velsmagende på et ostebord med et glas portvin, vin eller øl.
De Rotterdamsche Oude 55 uger har en vidunderlig kraftfuld, robust smag. Du kan også smage de lækre proteinkrystaller, som tydeligt ses i osten. Takket være modningsprocessen på 55 uger på fyrrebrædder har smagen af denne lækre gamle ost kunnet udvikle sig optimalt.
Ingredienser:
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i De Rotterdamsche Oude 55 weeks gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
De Rotterdamsche Oude-ost har en distinkt smag og unik karakter. Lækker frisk mælk fra hollandske køer danner grundlaget for De Rotterdamsche Oude ost. Bagefter får De Rotterdamsche Oude-osten al den tid, den skal bruge for at kunne modnes til perfektion, under de ideelle forhold og på fyrretræsbrædder.
Kombination
De Rotterdamsche Oude 55 uger er meget let at rive. Dette gør denne robuste gamle ost ideel til mange kulinariske anvendelser. På denne måde kan du bruge osten i et lækkert ovnfad, pasta eller endda en salat. Takket være sin robuste og kraftfulde smag er De Rotterdamsche Oude 55 weeks også meget velsmagende på et ostebord med et glas portvin, vin eller øl.
De Rotterdamsche Oude 55 uger har en vidunderlig kraftfuld, robust smag. Du kan også smage de lækre proteinkrystaller, som tydeligt ses i osten. Takket være modningsprocessen på 55 uger på fyrrebrædder har smagen af denne lækre gamle ost kunnet udvikle sig optimalt.
Ingredienser:
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i De Rotterdamsche Oude 55 weeks gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
De Rotterdamsche Oude-ost har en distinkt smag og unik karakter. Lækker frisk mælk fra hollandske køer danner grundlaget for De Rotterdamsche Oude ost. Bagefter får De Rotterdamsche Oude-osten al den tid, den skal bruge for at kunne modnes til perfektion, under de ideelle forhold og på fyrretræsbrædder.
Kombination
De Rotterdamsche Oude 55 uger er meget let at rive. Dette gør denne robuste gamle ost ideel til mange kulinariske anvendelser. På denne måde kan du bruge osten i et lækkert ovnfad, pasta eller endda en salat. Takket være sin robuste og kraftfulde smag er De Rotterdamsche Oude 55 weeks også meget velsmagende på et ostebord med et glas portvin, vin eller øl.
De Rotterdamsche Oude 55 uger har en vidunderlig kraftfuld, robust smag. Du kan også smage de lækre proteinkrystaller, som tydeligt ses i osten. Takket være modningsprocessen på 55 uger på fyrrebrædder har smagen af denne lækre gamle ost kunnet udvikle sig optimalt.
Ingredienser:
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i De Rotterdamsche Oude 55 weeks gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
De Rotterdamsche Oude-ost har en distinkt smag og unik karakter. Lækker frisk mælk fra hollandske køer danner grundlaget for De Rotterdamsche Oude ost. Bagefter får De Rotterdamsche Oude-osten al den tid, den skal bruge for at kunne modnes til perfektion, under de ideelle forhold og på fyrretræsbrædder.
Kombination
De Rotterdamsche Oude 55 uger er meget let at rive. Dette gør denne robuste gamle ost ideel til mange kulinariske anvendelser. På denne måde kan du bruge osten i et lækkert ovnfad, pasta eller endda en salat. Takket være sin robuste og kraftfulde smag er De Rotterdamsche Oude 55 weeks også meget velsmagende på et ostebord med et glas portvin, vin eller øl.
De Rotterdamsche Oude 55 uger har en vidunderlig kraftfuld, robust smag. Du kan også smage de lækre proteinkrystaller, som tydeligt ses i osten. Takket være modningsprocessen på 55 uger på fyrrebrædder har smagen af denne lækre gamle ost kunnet udvikle sig optimalt.
Ingredienser:
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i De Rotterdamsche Oude 55 weeks gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
De Rotterdamsche Oude-ost har en distinkt smag og unik karakter. Lækker frisk mælk fra hollandske køer danner grundlaget for De Rotterdamsche Oude ost. Bagefter får De Rotterdamsche Oude-osten al den tid, den skal bruge for at kunne modnes til perfektion, under de ideelle forhold og på fyrretræsbrædder.
Kombination
De Rotterdamsche Oude 55 uger er meget let at rive. Dette gør denne robuste gamle ost ideel til mange kulinariske anvendelser. På denne måde kan du bruge osten i et lækkert ovnfad, pasta eller endda en salat. Takket være sin robuste og kraftfulde smag er De Rotterdamsche Oude 55 weeks også meget velsmagende på et ostebord med et glas portvin, vin eller øl.
Dimension hel ost | 35 cm Ø x 11,5 cm H |
---|---|
Mærke | De Rotterdamsche Oude |
Smagsstyrke | Pikant |
Land oprindelse |
Holland ![]() |
Næringsindhold | pr. 100 gram |
fedt (gram) | 34,63 |
Mættet fedt (gram) | 23,56 |
Kalk (mg) | 859 |
Kalorier (kcal) | 415 |
Kilojoules (KJ) | 1745 |
Protein (gram) | 26,49 |
Natrium (mg) | 780 |
Mælketype |
Ko ![]() |
Glutenfri | Ja |
Type af osteløbe | osteløbe |
Sukker fri | No |
Kan indeholde spor af nødder | Ja |
Spiselig skorpe | No |
Laktosefri |
Yes ![]() |
Pasteuriseret | Yes |
Begrænset holdbarhed | Ingen |
Lavet af Markmælk | Markmælk stammer fra landbrug, hvor køerne er på græs mindst 120 dage om året, mindst 6 timer om dagen, fra foråret til efteråret.![]() |