Kaltbach Gold | Half a cheese 2 kilo - 4.5 lbs

Kaltbach Gold Grotteost, der modnes i schweiziske huler, tilbyder en unik smagsoplevelse. Denne ost smelter på tungen og har en intens, krydret og karamelagtig smag.

SKU 5055710933280
Al ost vakuumpakkes frisk, undtagen hele oste.
Rul ned for mere information om ingredienser og andre detaljer.
icon

Over 350 osttyper - Frisk fra kniven og vakuumpakket

icon

Minimum 7 ugers holdbarhed - ostepapir inkluderet gratis

icon

Ostesælgere siden 1970 - Til individuelle og erhvervskunder

icon

Køleforsendelse med leverings- og friskhedsgaranti

icon

Gave? Du kan ændre leveringsadressen ved køb

Beskrivelse / Kaltbach Gold | Half a cheese 2 kilo - 4.5 lbs

Kaltbach Gold Grotteost, der modnes i schweiziske huler, tilbyder en unik smagsoplevelse. Denne ost smelter på tungen og har en intens, krydret og karamelagtig smag. Hulemiljøet bidrager til den karakteristiske tekstur og smagsudvikling. Ideel til ostetallerkener og kulinariske fornøjelser, den smelter smukt over retter som fondue og pasta. Den karakteristiske smag tilføjer dybde til gourmetkreationer. Til entusiaster af velsmagende oste, der værdsætter forfining og smagsmangfoldighed, anbefales Kaltbach Grotteost stærkt.

Ingredienser:
Fedt 47+, pasteuriseret komælk, osteløbe, salt, sur

Kvalitet:
Din Kaltbach Gold er nyskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i Kaltbach Gold gør den perfekt egnet til at sende med posten.

Mere information

Dimension hel ost 24 cm Ø x 11 cm H
Mærke Emmi
Smagsstyrke Pikant
Land oprindelse Schweiz
Næringsindhold pr. 100 gram
fedt (gram) 31
Mættet fedt (gram) 18
Kalorier (kcal) 387
Kilojoules (KJ) 1606
Kulhydrater (gram) 0,1
Protein (gram) 28
Natrium (mg) 2
Mælketype Ko
Glutenfri No
Type af osteløbe Løbe
Sukker fri No
Kan indeholde spor af nødder Ja
Spiselig skorpe No
Laktosefri Yes
Pasteuriseret Ja/Nej Pasteuriseret
Begrænset holdbarhed Ingen
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Kaltbach Gold | Half a cheese 2 kilo - 4.5 lbs
Din bedømmelse:
Loading...

You submitted your review for moderation.