Gruyère Kaltbach | 500 grams / 1.1 lbs

Denne specielle ost er kendetegnet ved en intens rig, krydret smag. Osten var i stand til at udvikle denne smag ved at modne i de fugtige sandhuler i Kaltbach.

SKU 5055710922697
Al ost vakuumpakkes frisk, undtagen hele oste.
Rul ned for mere information om ingredienser og andre detaljer.
icon

Over 350 osttyper - Frisk fra kniven og vakuumpakket

icon

Minimum 7 ugers holdbarhed - ostepapir inkluderet gratis

icon

Ostesælgere siden 1970 - Til individuelle og erhvervskunder

icon

Køleforsendelse med leverings- og friskhedsgaranti

icon

Gave? Du kan ændre leveringsadressen ved køb

Beskrivelse / Gruyère Kaltbach | 500 grams / 1.1 lbs

Gruyère Kaltbach er en speciel schweizisk hård ost. Hvad gør denne ost så speciel? Gruyère Kaltbach er specielt lagret i schweiziske huler. Dette skylder osten sin kraftfulde og harmoniske aroma. Det er derfor med rette den mest populære ostetype i Schweiz og en hyppig prisvinder ved World Cheese Awards.

Ingredienser:
Fedt 49+, upasteuriseret komælk, animalsk osteløbe, salt, urter

Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i Gruyère Kaltbach gør den perfekt egnet til at sende med posten.

Oprindelse
Gruyère Kaltbach er en speciel schweizisk hård ost. Hvad gør denne ost så speciel? Gruyère Kaltbach er specielt lagret i schweiziske huler. Dette skylder osten sin kraftfulde og harmoniske aroma. Det er derfor med rette den mest populære ostetype i Schweiz og en hyppig prisvinder ved World Cheese Awards.

Kombination
Gruyère Kaltbach er en speciel schweizisk hård ost. Hvad gør denne ost så speciel? Gruyère Kaltbach er specielt lagret i schweiziske huler. Dette skylder osten sin kraftfulde og harmoniske aroma. Det er derfor med rette den mest populære ostetype i Schweiz og en hyppig prisvinder ved World Cheese Awards.

Mere information

Begrænset holdbarhed Ingen
Mærke Gruyère
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Gruyère Kaltbach | 500 grams / 1.1 lbs
Din bedømmelse:
Loading...

You submitted your review for moderation.