Appenzeller® Surchoix | Yderligere kvalitet | Hel ost 6,8 kilo

Appenzeller® Surchoix | Yderligere kvalitet | Hel ost 6,8 kilo
Appenzeller er en typisk schweizisk ost. Så snart du smager denne ost, vil du drømme dig væk ved billedet af de smukke schweiziske alper, køer med klokker og cremet ostefondue. Appenzeller kendes på sin gyldengule farve med små lufthuller i osten. Den virkelige forskel er, at osten gnides med en krydret blanding under modningen, nogle gange blandet med vin eller cider. Dette giver osten en unik, tør og krydret smag.
Beskrivelse / Appenzeller® Surchoix | Yderligere kvalitet | Hel ost 6,8 kilo
Appenzeller: alsidig og lækker!
Du kender det sikkert: du har virkelig lyst til en velsmagende snack. Men du vil ikke spise for meget slik og også holde dig sund. Hvad er det bedste valg så? Et stykke Appenzeller på en kiks kunne være en meget god idé! Appenzeller er en lækker ost med en udpræget smag, som smager dejligt let og derfor kan spises til enhver tid. Appenzeller ost er en schweizisk ost med en typisk, ikke-hollandsk smag. Lækkert, hvis du har lyst til en anden ost end den almindelige “unge modne”.
Ingredienser:
Fedt 48+, upasteuriseret komælk , osteløbe , salt, starterkultur, vitamin A, B og D
Kvalitet
Vi skærer din ost frisk fra kniven og pakker din ordre i et vakuum !
Takket være Appenzellers hårde struktur er denne ost meget velegnet til at sende med posten.
Original Appenzeller fra Schweiz:
Appenzeller: drøm væk fra Schweiz
< /span>Appenzeller er en typisk schweizisk ost. Så snart du smager denne ost, vil du drømme dig væk ved billedet af de smukke schweiziske alper, køer med klokker og cremet ostefondue. Appenzeller kendes på sin gyldengule farve med små lufthuller i osten. Den virkelige forskel er, at osten gnides med en krydret blanding under modningen, nogle gange blandet med vin eller cider. Dette giver osten en unik, tør og krydret smag.
God til…
Appenzeller er ikke en særlig kendt ost, og du er måske ikke sikker hvor du bedst kan spise med. Men når du først har smagt denne ost, vil du bemærke, at det er en meget alsidig ost, som faktisk passer til alt. Du kan spise Appenzeller ost rigtig godt på brød eller toast, især hvis du kombinerer det med en smagfuld krydret chutney eller for eksempel en appelsinmarmelade. Men du kan også bruge Appenzeller i køkkenet, for eksempel over en pastaret for en helt anden smag. Osten smager mindre cremet end almindelig Gouda ost og er en fin afveksling fra din almindelige pastaret. Et stykke Appenzeller fungerer også meget godt i ostefondue eller raclette! Hvis osten er meget krydret, er et lille stykke nok. Fyld din fondue af med sprøde friske grøntsager til at dyppe i osten og intetsigende franskbrød, og du vil blive overrasket over den dybe, nuancerede smag. Smag det selv, og find din yndlingsapplikation.
Mere information
Dimension hel ost | +/- 29 cm Ø x 8 cm H |
---|---|
Smagsstyrke | Fyndig |
Næringsindhold | pr. 100 gram |
fedt (gram) | 32,5 |
Mættet fedt (gram) | 21 |
Kalk (mg) | 950 |
Kalorier (kcal) | 411 |
Kilojoules (KJ) | 1721 |
Kulhydrater (gram) | 1.92 |
Protein (gram) | 29.5 |
Natrium (mg) | 400 |
Mælketype | Ko
![]() |
Glutenfri | Ja |
Type af osteløbe | Løbe |
Sukker fri | No |
Kan indeholde spor af nødder | Ja |
Spiselig skorpe | No |
Laktosefri | Yes
![]() |
Pasteuriseret Ja/Nej | Upasteuriseret / rå mælk |
Begrænset holdbarhed | Ingen |