Grana Padano

Bestseller

Ostens navn kommer af ordet ‘grana’, som betyder korn, dette er en reference til ostens kornede konsistens. Ordet Padano stammer fra området i Italien hvor osten fremstilles.

Vægt:

Et lækkert alternativ til Parmesan osten er Grana Padano ost, en ost som er en af de mest populære i hele Italien. Ostens navn kommer af ordet ‘grana’, som betyder ‘korn’, dette er en reference til ostens kornede konsistens. Ordet Padano stammer fra området i Italien hvor osten fremstilles. Grana Padano kan både nydes som en snack, eller rives på et rivejern og nydes ovenpå eksempelvis pasta. Denne Grana Padano ost er lagret naturligt i 14 måneder.

Ingredienser:
Fedtindhold 50+, pasteuriseret komælk, osteløbe, salt, mælkesyre

Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket direkte herefter.
Grana Padanos hårde konsistens gør at den er særdeles velegnet til postforsendelse.

Læs mere...

Ingredienser - andre data
Abmessungen ganzer Käse Ikke tilgængelig
Mærke Grana Padano
Smagsstyrke Meget pikant
Land oprindelse Italien
Næringsindhold pr. 100 gram
fedt (gram) 28,5
Mættet fedt (gram) 18
Kalk (mg) 1000
Kalorier (kcal) 422
Kilojoules (KJ) 1768
Kulhydrater (gram) 2
Protein (gram) 40
Natrium (mg) 1000
Mælketype Ko
Pasteuriseret Ja
Laktosefri Ja
Glutenfri Ja
Type af osteløbe osteløbe
Sukker fri Ja
Kan indeholde spor af nødder Ja
Spiselig skorpe Ingen
Resepti Eiercake met groene asperges en grana padano

Bereidingstijd: 30-60 minuten

Ingrediënten:

  • 700 g groene asperges
  • 6 eieren
  • 2 dl room
  • 50 g versgemalen grana padano (lijkt op parmezaanse kaas)
  • een bosje bieslook, fijngesnipperd
  • boter
  • bloem
  • peper en zout


  • Hulpmiddelen:
    1 cakevorm van 22 x 10 cm ,aluminiumfolie.

    Voorbereidingen:
    Stoom de schoongemaakte asperges in zo′n 15 minuten beetgaar. Vermeng in een kom de eieren met de room, kaas, bieslook, peper en zout. Verwarm de oven voor op 220? C.

    Bereidingswijze
    Beboter de vorm en leg op de bodem een laag asperges, maar niet tegen elkaar aan. Schep er een laag van het eimengsel op, dan terug een laag asperges en werk zo verder tot alles opgewerkt is.
    Dek af met aluminiumfolie en zet 40 minuten in de oven. Verwijder de folie en laat nog 20 minuten verder bakken. Laat afkoelen in de uitgedraaide oven.

    Serveertips:
    Snij de cake in dikke plakken en serveer.

    Dit recept wordt u aangeboden door:     Smulweb

    Læs mere...

    Skriv din egen anmeldelse
    Du anmelder:Grana Padano
    Din bedømmelse

    Læs mere...

    No Related Posts

    Læs mere...