Som et resultat af en ukontrolleret modning på det mest specielle modningssted i Holland, hvor luftfugtigheden og temperaturen er konstant, er Twentse Bunkergoat-osten absolut uovertruffen i smag, struktur og karakter. Smagen kan beskrives som krydret, ren, cremet, nøddeagtig og let sødlig. Twente bunkerosten har en behagelig karakter og en intens ren smag. Osten er modnet til perfektion i 7 måneder, hvilket du absolut kan smage.
Ingredienser:
Fedt 50+, pasteuriseret gedemælk, mikrobiel osteløbe, starter, salt, natriumnitrat, æg lysozym, E251
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i Twentse Bunkergoats ost gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
Det måske mest specielle modningssted i Holland er i Daarle, Twente. Komplekset, hvor bunkerostens modningsrum i dag er gemt, plejede at fungere som ammunitionsopbevaring. Denne placering blev opdaget af Jan-Peter Nijenhuis, som opdagede, at de perfekte modningsforhold var at finde i disse tidligere ammunitionsbunkere. Under et lag af jord og beton, hvor luftfugtigheden er konstant takket være den fremragende isolering, mens det altid er 15 grader celsius. Derfor modner ostene også bæredygtigt. Twentse Bunkergoat's unikke karakter understreges endnu en gang af det slående udseende. Logoet er trykt i siden og toppen af osten.
Kombination
Twentse Bunkergoat-osten passer perfekt til et glas fuld rødvin eller et glas portvin. Desuden smager den naturligvis fantastisk på et lækkert cocktailbord eller ostebord. Især i kombination med et godt glas vin vil du og dine gæster uden tvivl nyde denne alsidige ost i fulde drag.