Stompetoren modnet | Nordholland ost

Stompetoren modnet | Nordholland ost
Stompetoren Matured er tidligere blevet tildelt titlen "lækreste ost i Holland". Det er derfor den bedst kendte variant blandt Stompetoren-ostene. Denne ost er fyldig og rig på smag takket være den naturlige modningsproces på 4 måneder. Nyd en sublim glathed og en smuk fyldig smag.
Beskrivelse / Stompetoren modnet | Nordholland ost
Den modnede Stompetoren-ost skylder sin smag til den mælk, der bruges til produktionen. Det skyldes, at mælk fra Nordholland er velegnet til osteproduktion. Køer græsser i provinsen Nordholland gennem de grønne, frugtbare græsgange. Takket være den friske havbrise, som tilfører ren luft, og lerjorden er disse græsgange helt grønne. Som følge heraf skal osteproducenterne tilsætte mindre salt. Ost lavet af græsmælk er derfor også sundere. Derudover er denne ost også mere cremet i smagen, blandt andet på grund af blødere mælkefedt.
Ingredienser:
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, Vegaterian osteløbe (mikrobiel), protein, salt, naturligt konserveringsmiddel, naturligt farvestof
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i Stompetoren Matured gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
Den modnede Stompetoren har sin oprindelse i den samme by i Nordholland. I denne by græsser køerne, hvis mælk bruges under fremstillingen af denne ost, dagligt. Ostefabrikken, der producerer Stompetoren-ostene, ligger i Westbeemster. Dette er CONO ostefabrikken, en af de bedste og grønneste osteproducenter i Holland. Her rører ostemagerne stadig ostemassen i hånden, og osten produceres så energieffektivt som muligt. I det særlige Stompetoren-modningslager bliver den modnede Stompetoren så naturligt modnet under en relativt høj temperatur og høj luftfugtighed.
Kombination
Hvad er den bedste måde at kombinere den modnede Stompetoren-ost på? Du kan kombinere denne lækre, cremede ost på forskellige måder. Simpelthen for sig selv, på et ostebord i kombination med et godt glas vin, eller i retter.
Den modnede Stompetoren-ost skylder sin smag til den mælk, der bruges til produktionen. Det skyldes, at mælk fra Nordholland er velegnet til osteproduktion. Køer græsser i provinsen Nordholland gennem de grønne, frugtbare græsgange. Takket være den friske havbrise, som tilfører ren luft, og lerjorden er disse græsgange helt grønne. Som følge heraf skal osteproducenterne tilsætte mindre salt. Ost lavet af græsmælk er derfor også sundere. Derudover er denne ost også mere cremet i smagen, blandt andet på grund af blødere mælkefedt.
Ingredienser:
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, Vegaterian osteløbe (mikrobiel), protein, salt, naturligt konserveringsmiddel, naturligt farvestof
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i Stompetoren Matured gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
Den modnede Stompetoren har sin oprindelse i den samme by i Nordholland. I denne by græsser køerne, hvis mælk bruges under fremstillingen af denne ost, dagligt. Ostefabrikken, der producerer Stompetoren-ostene, ligger i Westbeemster. Dette er CONO ostefabrikken, en af de bedste og grønneste osteproducenter i Holland. Her rører ostemagerne stadig ostemassen i hånden, og osten produceres så energieffektivt som muligt. I det særlige Stompetoren-modningslager bliver den modnede Stompetoren så naturligt modnet under en relativt høj temperatur og høj luftfugtighed.
Kombination
Hvad er den bedste måde at kombinere den modnede Stompetoren-ost på? Du kan kombinere denne lækre, cremede ost på forskellige måder. Simpelthen for sig selv, på et ostebord i kombination med et godt glas vin, eller i retter.
Den modnede Stompetoren-ost skylder sin smag til den mælk, der bruges til produktionen. Det skyldes, at mælk fra Nordholland er velegnet til osteproduktion. Køer græsser i provinsen Nordholland gennem de grønne, frugtbare græsgange. Takket være den friske havbrise, som tilfører ren luft, og lerjorden er disse græsgange helt grønne. Som følge heraf skal osteproducenterne tilsætte mindre salt. Ost lavet af græsmælk er derfor også sundere. Derudover er denne ost også mere cremet i smagen, blandt andet på grund af blødere mælkefedt.
Ingredienser:
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, Vegaterian osteløbe (mikrobiel), protein, salt, naturligt konserveringsmiddel, naturligt farvestof
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i Stompetoren Matured gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
Den modnede Stompetoren har sin oprindelse i den samme by i Nordholland. I denne by græsser køerne, hvis mælk bruges under fremstillingen af denne ost, dagligt. Ostefabrikken, der producerer Stompetoren-ostene, ligger i Westbeemster. Dette er CONO ostefabrikken, en af de bedste og grønneste osteproducenter i Holland. Her rører ostemagerne stadig ostemassen i hånden, og osten produceres så energieffektivt som muligt. I det særlige Stompetoren-modningslager bliver den modnede Stompetoren så naturligt modnet under en relativt høj temperatur og høj luftfugtighed.
Kombination
Hvad er den bedste måde at kombinere den modnede Stompetoren-ost på? Du kan kombinere denne lækre, cremede ost på forskellige måder. Simpelthen for sig selv, på et ostebord i kombination med et godt glas vin, eller i retter.
Den modnede Stompetoren-ost skylder sin smag til den mælk, der bruges til produktionen. Det skyldes, at mælk fra Nordholland er velegnet til osteproduktion. Køer græsser i provinsen Nordholland gennem de grønne, frugtbare græsgange. Takket være den friske havbrise, som tilfører ren luft, og lerjorden er disse græsgange helt grønne. Som følge heraf skal osteproducenterne tilsætte mindre salt. Ost lavet af græsmælk er derfor også sundere. Derudover er denne ost også mere cremet i smagen, blandt andet på grund af blødere mælkefedt.
Ingredienser:
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, Vegaterian osteløbe (mikrobiel), protein, salt, naturligt konserveringsmiddel, naturligt farvestof
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i Stompetoren Matured gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
Den modnede Stompetoren har sin oprindelse i den samme by i Nordholland. I denne by græsser køerne, hvis mælk bruges under fremstillingen af denne ost, dagligt. Ostefabrikken, der producerer Stompetoren-ostene, ligger i Westbeemster. Dette er CONO ostefabrikken, en af de bedste og grønneste osteproducenter i Holland. Her rører ostemagerne stadig ostemassen i hånden, og osten produceres så energieffektivt som muligt. I det særlige Stompetoren-modningslager bliver den modnede Stompetoren så naturligt modnet under en relativt høj temperatur og høj luftfugtighed.
Kombination
Hvad er den bedste måde at kombinere den modnede Stompetoren-ost på? Du kan kombinere denne lækre, cremede ost på forskellige måder. Simpelthen for sig selv, på et ostebord i kombination med et godt glas vin, eller i retter.
Den modnede Stompetoren-ost skylder sin smag til den mælk, der bruges til produktionen. Det skyldes, at mælk fra Nordholland er velegnet til osteproduktion. Køer græsser i provinsen Nordholland gennem de grønne, frugtbare græsgange. Takket være den friske havbrise, som tilfører ren luft, og lerjorden er disse græsgange helt grønne. Som følge heraf skal osteproducenterne tilsætte mindre salt. Ost lavet af græsmælk er derfor også sundere. Derudover er denne ost også mere cremet i smagen, blandt andet på grund af blødere mælkefedt.
Ingredienser:
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, Vegaterian osteløbe (mikrobiel), protein, salt, naturligt konserveringsmiddel, naturligt farvestof
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i Stompetoren Matured gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
Den modnede Stompetoren har sin oprindelse i den samme by i Nordholland. I denne by græsser køerne, hvis mælk bruges under fremstillingen af denne ost, dagligt. Ostefabrikken, der producerer Stompetoren-ostene, ligger i Westbeemster. Dette er CONO ostefabrikken, en af de bedste og grønneste osteproducenter i Holland. Her rører ostemagerne stadig ostemassen i hånden, og osten produceres så energieffektivt som muligt. I det særlige Stompetoren-modningslager bliver den modnede Stompetoren så naturligt modnet under en relativt høj temperatur og høj luftfugtighed.
Kombination
Hvad er den bedste måde at kombinere den modnede Stompetoren-ost på? Du kan kombinere denne lækre, cremede ost på forskellige måder. Simpelthen for sig selv, på et ostebord i kombination med et godt glas vin, eller i retter.
Den modnede Stompetoren-ost skylder sin smag til den mælk, der bruges til produktionen. Det skyldes, at mælk fra Nordholland er velegnet til osteproduktion. Køer græsser i provinsen Nordholland gennem de grønne, frugtbare græsgange. Takket være den friske havbrise, som tilfører ren luft, og lerjorden er disse græsgange helt grønne. Som følge heraf skal osteproducenterne tilsætte mindre salt. Ost lavet af græsmælk er derfor også sundere. Derudover er denne ost også mere cremet i smagen, blandt andet på grund af blødere mælkefedt.
Ingredienser:
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, Vegaterian osteløbe (mikrobiel), protein, salt, naturligt konserveringsmiddel, naturligt farvestof
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i Stompetoren Matured gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
Den modnede Stompetoren har sin oprindelse i den samme by i Nordholland. I denne by græsser køerne, hvis mælk bruges under fremstillingen af denne ost, dagligt. Ostefabrikken, der producerer Stompetoren-ostene, ligger i Westbeemster. Dette er CONO ostefabrikken, en af de bedste og grønneste osteproducenter i Holland. Her rører ostemagerne stadig ostemassen i hånden, og osten produceres så energieffektivt som muligt. I det særlige Stompetoren-modningslager bliver den modnede Stompetoren så naturligt modnet under en relativt høj temperatur og høj luftfugtighed.
Kombination
Hvad er den bedste måde at kombinere den modnede Stompetoren-ost på? Du kan kombinere denne lækre, cremede ost på forskellige måder. Simpelthen for sig selv, på et ostebord i kombination med et godt glas vin, eller i retter.
Den modnede Stompetoren-ost skylder sin smag til den mælk, der bruges til produktionen. Det skyldes, at mælk fra Nordholland er velegnet til osteproduktion. Køer græsser i provinsen Nordholland gennem de grønne, frugtbare græsgange. Takket være den friske havbrise, som tilfører ren luft, og lerjorden er disse græsgange helt grønne. Som følge heraf skal osteproducenterne tilsætte mindre salt. Ost lavet af græsmælk er derfor også sundere. Derudover er denne ost også mere cremet i smagen, blandt andet på grund af blødere mælkefedt.
Ingredienser:
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, Vegaterian osteløbe (mikrobiel), protein, salt, naturligt konserveringsmiddel, naturligt farvestof
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i Stompetoren Matured gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
Den modnede Stompetoren har sin oprindelse i den samme by i Nordholland. I denne by græsser køerne, hvis mælk bruges under fremstillingen af denne ost, dagligt. Ostefabrikken, der producerer Stompetoren-ostene, ligger i Westbeemster. Dette er CONO ostefabrikken, en af de bedste og grønneste osteproducenter i Holland. Her rører ostemagerne stadig ostemassen i hånden, og osten produceres så energieffektivt som muligt. I det særlige Stompetoren-modningslager bliver den modnede Stompetoren så naturligt modnet under en relativt høj temperatur og høj luftfugtighed.
Kombination
Hvad er den bedste måde at kombinere den modnede Stompetoren-ost på? Du kan kombinere denne lækre, cremede ost på forskellige måder. Simpelthen for sig selv, på et ostebord i kombination med et godt glas vin, eller i retter.
Den modnede Stompetoren-ost skylder sin smag til den mælk, der bruges til produktionen. Det skyldes, at mælk fra Nordholland er velegnet til osteproduktion. Køer græsser i provinsen Nordholland gennem de grønne, frugtbare græsgange. Takket være den friske havbrise, som tilfører ren luft, og lerjorden er disse græsgange helt grønne. Som følge heraf skal osteproducenterne tilsætte mindre salt. Ost lavet af græsmælk er derfor også sundere. Derudover er denne ost også mere cremet i smagen, blandt andet på grund af blødere mælkefedt.
Ingredienser:
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, Vegaterian osteløbe (mikrobiel), protein, salt, naturligt konserveringsmiddel, naturligt farvestof
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i Stompetoren Matured gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
Den modnede Stompetoren har sin oprindelse i den samme by i Nordholland. I denne by græsser køerne, hvis mælk bruges under fremstillingen af denne ost, dagligt. Ostefabrikken, der producerer Stompetoren-ostene, ligger i Westbeemster. Dette er CONO ostefabrikken, en af de bedste og grønneste osteproducenter i Holland. Her rører ostemagerne stadig ostemassen i hånden, og osten produceres så energieffektivt som muligt. I det særlige Stompetoren-modningslager bliver den modnede Stompetoren så naturligt modnet under en relativt høj temperatur og høj luftfugtighed.
Kombination
Hvad er den bedste måde at kombinere den modnede Stompetoren-ost på? Du kan kombinere denne lækre, cremede ost på forskellige måder. Simpelthen for sig selv, på et ostebord i kombination med et godt glas vin, eller i retter.
Den modnede Stompetoren-ost skylder sin smag til den mælk, der bruges til produktionen. Det skyldes, at mælk fra Nordholland er velegnet til osteproduktion. Køer græsser i provinsen Nordholland gennem de grønne, frugtbare græsgange. Takket være den friske havbrise, som tilfører ren luft, og lerjorden er disse græsgange helt grønne. Som følge heraf skal osteproducenterne tilsætte mindre salt. Ost lavet af græsmælk er derfor også sundere. Derudover er denne ost også mere cremet i smagen, blandt andet på grund af blødere mælkefedt.
Ingredienser:
Fedt 48+, pasteuriseret komælk, Vegaterian osteløbe (mikrobiel), protein, salt, naturligt konserveringsmiddel, naturligt farvestof
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Den hårde struktur i Stompetoren Matured gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
Den modnede Stompetoren har sin oprindelse i den samme by i Nordholland. I denne by græsser køerne, hvis mælk bruges under fremstillingen af denne ost, dagligt. Ostefabrikken, der producerer Stompetoren-ostene, ligger i Westbeemster. Dette er CONO ostefabrikken, en af de bedste og grønneste osteproducenter i Holland. Her rører ostemagerne stadig ostemassen i hånden, og osten produceres så energieffektivt som muligt. I det særlige Stompetoren-modningslager bliver den modnede Stompetoren så naturligt modnet under en relativt høj temperatur og høj luftfugtighed.
Kombination
Hvad er den bedste måde at kombinere den modnede Stompetoren-ost på? Du kan kombinere denne lækre, cremede ost på forskellige måder. Simpelthen for sig selv, på et ostebord i kombination med et godt glas vin, eller i retter.
Mere information
Dimension hel ost | 37 cm Ø x 11 cm H |
---|---|
Mærke | Stompetoren |
Smagsstyrke | Fyndig |
Land oprindelse | Holland
![]() |
Næringsindhold | pr. 100 gram |
fedt (gram) | 32,5 |
Mættet fedt (gram) | 20 |
Kalk (mg) | 821 |
Kalorier (kcal) | 368 |
Kilojoules (KJ) | 1526 |
Protein (gram) | 24,4 |
Natrium (mg) | 719 |
Mælketype | Ko
![]() |
Glutenfri | Ja |
Type af osteløbe | Vegetarisk osteløbe (mikrobiel)
![]() |
Sukker fri | Ja |
Kan indeholde spor af nødder | Ja |
Spiselig skorpe | No |
Laktosefri | No |
Pasteuriseret Ja/Nej | Pasteuriseret |
Begrænset holdbarhed | Ingen |