Skiveskåret ost Lagret økologisk ost 50+ | 200 gram i skiver

Skiveskåret ost | Skiver ost Økologisk ost 50+ Modnet
SKU 5055710919246
Rul ned for mere information om ingredienser og andre detaljer.
icon

Over 350 osttyper - Frisk fra kniven og vakuumpakket

icon

Minimum 7 ugers holdbarhed - ostepapir inkluderet gratis

icon

Ostesælgere siden 1970 - Til individuelle og erhvervskunder

icon

Køleforsendelse med leverings- og friskhedsgaranti

icon

Gave? Du kan ændre leveringsadressen ved køb

Beskrivelse / Skiveskåret ost Lagret økologisk ost 50+ | 200 gram i skiver

pr. 100g
Energi: 1750kJ/422kcal
Fedtstoffer: 35,4g
Heraf mættede fedtstoffer: 23,9g
Kulhydrater: 0,1g
Heraf sukkerarter: 0,1g
Fibre: 0g
Proteiner: 25,8g
Salt: 1,3gper 100g
Energi: 1750kJ/422kcal
Fedtstoffer: 35,4g
Heraf mættet fedt: 23,9g
Kulhydrater: 0,1g
Heraf sukkerarter: 0,1g
Fibre: 0g
Proteiner: 25,8g
Salt: 1,3g pr. 100g
Energi: 1750kJ /422kcal
Fedtstoffer: 35,4g
Heraf mættede fedtsyrer: 23,9g
Kulhydrater: 0,1g
Heraf sukkerarter: 0,1g
Fibre: 0g
Proteiner: 25,8g
Salt: 1,3g pr. 100g
Energi: 1750kJ/422kcal
Fedtstoffer: 35,4g
Heraf mættede fedtsyrer: 23,9g
Kulhydrater: 0,1g
Heraf sukkerarter: 0,1g
Fibre: 0g
Proteiner: 25,8g
Salt: 1,3gper 100g
Energi: 1750kJ/422kcal
Fedtstoffer: 35,4 g
Heraf mættet fedt: 23,9 g
Kulhydrater: 0,1g
Heraf sukkerarter: 0,1g
Fibre: 0g
Proteiner: 25,8g
Salt : 1,3g pr. 100g
Energi: 1750kJ/ 422kcal
Fedtstoffer: 35,4g
Heraf mættede fedtstoffer: 23,9g
Kulhydrater: 0,1g
Heraf sukkerarter: 0,1 g
Fibre: 0g
Proteiner: 25,8 g
Salt: 1,3g pr. 100g
Energi: 1750kJ/422kcal
Fedtstoffer: 35,4g
Heraf mættet Fedtstoffer: 23,9g
Kulhydrater: 0,1g
Heraf sukkerarter: 0,1g
Fiber: 0g
Proteiner: 25,8g
Salt: 1,3g

Mere information

Glutenfri No
Sukker fri No
Kan indeholde spor af nødder No
Spiselig skorpe No
Laktosefri No
Pasteuriseret Ja/Nej Pasteuriseret
Begrænset holdbarhed Ingen
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Skiveskåret ost Lagret økologisk ost 50+ | 200 gram i skiver
Din bedømmelse:
Loading...

You submitted your review for moderation.