Rochebaron | 550 gram

Rochebaron | 550 gram
Rochebaron er en mild blåskimmelost, hvis spiselige svær er dækket af et lag af ren aske. Den franske ost er bemærkelsesværdig cremet med et glat mejeri med blå årepletter.
Beskrivelse / Rochebaron | 550 gram
Rochebaron er en mild blåskimmelost fra Beauzac, Frankrig, hvor osten fremstilles industrielt. Det er en af de få blåskimmeloste, der modner lidt, når den er moden. Osten er kendetegnet ved en grå svær, som er skabt af et lag af ren aske. Denne svær er spiselig og gør osten mindre sur. Rochebaron blev allerede lavet i middelalderen, selvom opskriften er blevet tilpasset gennem tiden. Rochebaron er en lækker dessertost, men kan også bruges i retter.
Ingredienser:
Fedt 50+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt, blåskimmelkultur
Rochebaron er en mild blåskimmelost fra Beauzac, Frankrig, hvor osten fremstilles industrielt. Det er en af de få blåskimmeloste, der modner lidt, når den er moden. Osten er kendetegnet ved en grå svær, som er skabt af et lag af ren aske. Denne svær er spiselig og gør osten mindre sur. Rochebaron blev allerede lavet i middelalderen, selvom opskriften er blevet tilpasset gennem tiden. Rochebaron er en lækker dessertost, men kan også bruges i retter.
Ingredienser:
Fedt 50+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt, blåskimmelkultur
Rochebaron er en mild blåskimmelost fra Beauzac, Frankrig, hvor osten fremstilles industrielt. Det er en af de få blåskimmeloste, der modner lidt, når den er moden. Osten er kendetegnet ved en grå svær, som er skabt af et lag af ren aske. Denne svær er spiselig og gør osten mindre sur. Rochebaron blev allerede lavet i middelalderen, selvom opskriften er blevet tilpasset gennem tiden. Rochebaron er en lækker dessertost, men kan også bruges i retter.
Ingredienser:
Fedt 50+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt, blåskimmelkultur
Rochebaron er en mild blåskimmelost fra Beauzac, Frankrig, hvor osten fremstilles industrielt. Det er en af de få blåskimmeloste, der modner lidt, når den er moden. Osten er kendetegnet ved en grå svær, som er skabt af et lag af ren aske. Denne svær er spiselig og gør osten mindre sur. Rochebaron blev allerede lavet i middelalderen, selvom opskriften er blevet tilpasset gennem tiden. Rochebaron er en lækker dessertost, men kan også bruges i retter.
Ingredienser:
Fedt 50+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt, blåskimmelkultur
Rochebaron er en mild blåskimmelost fra Beauzac, Frankrig, hvor osten fremstilles industrielt. Det er en af de få blåskimmeloste, der modner lidt, når den er moden. Osten er kendetegnet ved en grå svær, som er skabt af et lag af ren aske. Denne svær er spiselig og gør osten mindre sur. Rochebaron blev allerede lavet i middelalderen, selvom opskriften er blevet tilpasset gennem tiden. Rochebaron er en lækker dessertost, men kan også bruges i retter.
Ingredienser:
Fedt 50+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt, blåskimmelkultur
Rochebaron er en mild blåskimmelost fra Beauzac, Frankrig, hvor osten fremstilles industrielt. Det er en af de få blåskimmeloste, der modner lidt, når den er moden. Osten er kendetegnet ved en grå svær, som er skabt af et lag af ren aske. Denne svær er spiselig og gør osten mindre sur. Rochebaron blev allerede lavet i middelalderen, selvom opskriften er blevet tilpasset gennem tiden. Rochebaron er en lækker dessertost, men kan også bruges i retter.
Ingredienser:
Fedt 50+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt, blåskimmelkultur
Rochebaron er en mild blåskimmelost fra Beauzac, Frankrig, hvor osten fremstilles industrielt. Det er en af de få blåskimmeloste, der modner lidt, når den er moden. Osten er kendetegnet ved en grå svær, som er skabt af et lag af ren aske. Denne svær er spiselig og gør osten mindre sur. Rochebaron blev allerede lavet i middelalderen, selvom opskriften er blevet tilpasset gennem tiden. Rochebaron er en lækker dessertost, men kan også bruges i retter.
Ingredienser:
Fedt 50+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt, blåskimmelkultur
Rochebaron er en mild blåskimmelost fra Beauzac, Frankrig, hvor osten fremstilles industrielt. Det er en af de få blåskimmeloste, der modner lidt, når den er moden. Osten er kendetegnet ved en grå svær, som er skabt af et lag af ren aske. Denne svær er spiselig og gør osten mindre sur. Rochebaron blev allerede lavet i middelalderen, selvom opskriften er blevet tilpasset gennem tiden. Rochebaron er en lækker dessertost, men kan også bruges i retter.
Ingredienser:
Fedt 50+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt, blåskimmelkultur
Rochebaron er en mild blåskimmelost fra Beauzac, Frankrig, hvor osten fremstilles industrielt. Det er en af de få blåskimmeloste, der modner lidt, når den er moden. Osten er kendetegnet ved en grå svær, som er skabt af et lag af ren aske. Denne svær er spiselig og gør osten mindre sur. Rochebaron blev allerede lavet i middelalderen, selvom opskriften er blevet tilpasset gennem tiden. Rochebaron er en lækker dessertost, men kan også bruges i retter.
Ingredienser:
Fedt 50+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt, blåskimmelkultur
Rochebaron er en mild blåskimmelost fra Beauzac, Frankrig, hvor osten fremstilles industrielt. Det er en af de få blåskimmeloste, der modner lidt, når den er moden. Osten er kendetegnet ved en grå svær, som er skabt af et lag af ren aske. Denne svær er spiselig og gør osten mindre sur. Rochebaron blev allerede lavet i middelalderen, selvom opskriften er blevet tilpasset gennem tiden. Rochebaron er en lækker dessertost, men kan også bruges i retter.
Ingredienser:
Fedt 50+, pasteuriseret komælk, osteløbe, starter, salt, blåskimmelkultur
Mere information
Mærke | Roche Baron |
---|---|
Smagsstyrke | Mild |
Land oprindelse | Frankrig
![]() |
Næringsindhold | pr. 100 gram |
fedt (gram) | 30 |
Mættet fedt (gram) | 21 |
Kalorier (kcal) | 342 |
Kilojoules (KJ) | 1416 |
Kulhydrater (gram) | 0,5 |
Protein (gram) | 18 |
Natrium (mg) | 19 |
Mælketype | Ko
![]() |
Glutenfri | No |
Type af osteløbe | Løbe |
Sukker fri | No |
Kan indeholde spor af nødder | No |
Spiselig skorpe | No |
Laktosefri | No |
Pasteuriseret Ja/Nej | Pasteuriseret |
Begrænset holdbarhed | Ja |