Landana Chili Sambal

Landana Chili Sambal
Som navnet antyder, er Landana Chili-Sambal en lækker krydret ost. Osten er karakteristisk, skarp og lækker cremet med små stykker chili. Det er kraften i denne ost. En lækker kombination af mild Landana og brændende stykker chili.
Beskrivelse / Landana Chili Sambal
Kan du lide en karakteristisk, krydret ost? Så er Landana Chili-Sambal perfekt til dig. Landana Chili-Sambal er en unik kombination af mild Landana og brændende stykker chili.
Ingredienser:
Fedt 50+, pasteuriseret komælk, vegetarisk osteløbe, starter, salt, 1,5% sambalblanding (tomatgranulat, chili)
Kvalitet:
Din ost er friskskåret og vakuumpakket!
Landana Chili-Sambals hårde struktur gør den perfekt egnet til at sende med posten.
Oprindelse
Denne specielle ost er en del af Landana-familien. Lækker hollandsk kvalitetsost som er elsket af osteelskere takket være sin unikke smag og høje kvalitet. Alle Landana-oste, og derfor også Chili-Sambal-varianten, tilberedes efter ostemesterens gamle tradition. Ostene modner på ubehandlede træplader i ostelagre i Groene Hart i Holland.
kombination
Takket være sin karakteristiske, skarpe og cremede smag kan Landana Chili-Sambal perfekt kombineres på forskellige måder. Dette gør den til en lækker tilføjelse til din salat eller på et ostebord. Men også som sandwich på toppen er osten en sand fornøjelse. Landana Chili-Sambal kan bedst kombineres med en dejlig kold øl.
Mere information
Dimension hel ost | 25 cm Ø x 10 cm H |
---|---|
Mærke | Landana |
Smagsstyrke | Fyndig |
Land oprindelse | Holland
![]() |
Næringsindhold | pr. 100 gram |
fedt (gram) | 32,1 |
Mættet fedt (gram) | 21,6 |
Kalk (mg) | 861 |
Kalorier (kcal) | 380 |
Kilojoules (KJ) | 1575 |
Kulhydrater (gram) | 0,1 |
Protein (gram) | 22,9 |
Natrium (mg) | 887 |
Mælketype | Ko
![]() |
Glutenfri | Ja |
Type af osteløbe | Vegetarisk osteløbe (mikrobiel)
![]() |
Sukker fri | No |
Kan indeholde spor af nødder | Ja |
Spiselig skorpe | No |
Laktosefri | Yes
![]() |
Pasteuriseret Ja/Nej | Pasteuriseret |
Begrænset holdbarhed | Ingen |